Home

Uitgebreid programma voor Sleepbotenfestival

Uitgebreid programma voor Sleepbotenfestival Biddinghuizen - 28 juli 2023.  Het traditionele Sleepbotenfestival in Biddinghuizen vindt dit jaar plaats op 26 augustus, met een uitgebreid programma vol activiteiten. Het evenement duurt van 10.00 uur tot 23.00 uur en de activiteiten vinden plaats aan de Havenkant.

Centraal in het festival staan de sleepboten. Bezoekers hebben de mogelijkheid om deze boten te bezichtigen vanaf de kade, en sommige bieden zelfs de optie om mee te varen. Daarnaast zijn er dit jaar ook opduwers te zien.

Demonstraties
Het programma bevat ook demonstraties van oude ambachten en scheepsmotoren. Er zijn diverse activiteiten gepland, waaronder een braderie, springkussens en optredens van verschillende shantykoren.

Kinderrommelmarkt
Bijzonder dit jaar zijn de trekwedstrijden op het water en demonstraties in de nieuwe grote vaarbak van Vaargroep Flevoland. Verder wordt er aan de jongste inwoners gedacht met een speciale "kinderrommelmarkt". Kinderen die hun speelgoed of kleding willen verkopen, kunnen zich hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar tvanbeek@ijsvogel.net.

Foodtrucks
Om de inwendige mens te verzorgen zijn er diverse foodtrucks aanwezig, zodat bezoekers kunnen genieten van een hapje en een drankje terwijl ze de waterfestiviteiten bekijken.

DJ draait verzoeknummers
Het festival wordt afgesloten met een muzikale avond, van 20.00 tot 23.00 uur, verzorgd door een lokale DJ die verzoeknummers zal draaien.Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat